Smooth soul is our business

 

Gentlemen of Soul is een volstrekt uniek soul trio en speelt smooth soul in de traditie van Marvin Gaye, Bill Withers, Gladys Knight en Stevie Wonder. Bij een optreden van Gentlemen of Soul waant u zich in een New Yorkse jazz club met een goed glas wijn of whisky. Gestoken in tenue de ville spelen deze ervaren muzikanten soulballads en midtempo grooves uit de rijke geschiedenis van de soulmuziek.

Zangeres Saskia Lie Atjam heeft een warme, donkere soul stem en samen met het sophisticated geluid van de Fender Rhodes piano en het diepe geluid van de contrabas is dit soul trio een genot om naar te luisteren en om naar te kijken.

Gentlemen of Soul speelt wat zij Naked Soul noemen. Soulmuziek ontdaan van alle franje, aankleding en effecten. Terug naar de basis. Terug naar het liedje.

De wereldberoemde gitarist Jan Akkerman is gecharmeerd van de sound en opzet en speelde mee als speciale gast. Deze exclusieve act is nog steeds op aanvraag te boeken.

Gentlemen of Soul is veelzijdig inzetbaar. Ideaal als achtergrond- of luistermuziek bij diner, buffet, bedrijfsborrel of tuinfeest. Of elke andere gelegenheid waarbij het iets rustiger mag. Wat dacht u van een huiskamerconcert? Loungefeest?

Gentlemen of Soul bestaat uit: zangeres Saskia Lie Atjam, Cees van den Berg op contrabas en Frank Bilsen op Fender Rhodes piano. Speciale gasten op aanvraag.  

 

Kortom, Gentlemen of Soul doet alles net even anders en dat maakt het zo uniek en aantrekkelijk.

 


Alle rechten van deze pagina zijn verleend aan Gentlemen of Soul.
Deze website is gebouwd door Automatisering